Ανακοίνωση: Έντονη διαφωνία για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας

Με ανακοίνωση της η επιτροπή των 15 σωματείων της Β’ κατηγορίας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο διεξαγωγης του νέου πρωταθλήματος στη κατηγορίας τους, ζητώντας μάλιστα άμεση παραίτηση των εκπροσώπων τους στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή των 15 σωματείων Β κατηγορίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και διαφωνία της με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Β κατηγορίας 2020/21… χωρίς μάλιστα μάλιστα την οποιαδήποτε διαβούλευση η συζήτηση ως τουλάχιστον αναμέναμε.

Μας ξενίζει ιδιαίτερα δε το ΟΜΟΦΩΝΟ της απόφασης των μελών αφού αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι μας στο Δ.Σ, χωρίς καν να μας ενημερώσουν πήραν θέσεις… οι όποιες απέχουν από τις απόψεις των σωματείων Β’ κατηγορίας που εκπροσωπούν!

Η ενέργεια τους αυτή δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να άρουμε άμεσα την υποστήριξη μας προς τους εκπροσώπους μας στην ΚΟΠ και να ζητήσουμε την άμεση παραίτηση τους!

Ζητούμε δε την άμεση συνάντηση με την Ε / Ε της ΚΟΠ.

Εκ της Δ.Ε”.

Υπενθυμίζουμε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία το απόγευμα της Δευτέρας:

Πρωταθλημα Β’ Κατηγορίας 2020/21

Το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Οι αγώνες είναι διπλοί και ο αγώνας του πρώτου γύρου θα διεξάγεται υποχρεωτικά στην έδρα της μιας ομάδας και ο αγώνας του δευτέρου γύρου στην έδρα της άλλης ομάδας. Η σειρά των αγώνων θα οριστεί με κλήρωση πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Γ’ Κατηγορία) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21, θα ισχύει η αυτόματη άνοδος των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Β Κατηγορίας στην Α Κατηγορία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy