Αν όλα πάνε καλά θα έρθει αρχές Αυγούστου στο νησί μας ο Ντιγκινί

Πλέον είναι σε όλους γνωστό ότι ο Γάλλος επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης, Νικολά Ντιγκινί θεωρείται ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, αφού υπάρχει και προσύμφωνο από τον περασμένο Γενάρη και αν όλα πάνε καλά μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League που πήρε παράταση μέχρι της 30 Ιουλίου, αρχές Αυγούστου θα είναι στο νησί μας.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα επαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο αλλά ο Γάλλος επιθετικός δεν μπορεί να έρθει στην Κύπρο, αφού το συμβόλαιο του που θα έληγε χθες έχει πάρει παράταση μέχρι της 30 Ιουλίου όπως όλους τους ποδοσφαιριστές λόγω της επανέναρξης και του νέου πρωτοκόλλου.

Αν όλα πάνε καλά αυτή την περίοδο, χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός ή οτιδήποτε άλλο αφού σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ρευστά, πόσο μάλλον στην εποχή του κορωνοιού, τότε ο Ντιγκινί θα έρθει Κύπρο αρχές Αυγούστου θα πάρει τις ανάσες του και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των “γαλάζιων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy