Πότε αποκτά πιθανότητες το σενάριο επιστροφής Μαγκλίτσα

Σε σημερινές(1/6) ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ουσιαστικά ανέφερε για το θέμα Μαγκλίτσα αυτό που γράψαμε και εμείς σε χθεσινό μας άρθρο, δείτε ΕΔΩ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πιθανότητα για Μαγκλίτσα.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι, “μια φημολογία έχει αναπτυχθεί στην πόλη τις τελευταίες ώρες. Είναι ένα σενάριο το οποίο  για την ώρα δεν συγκεντρώνει απολύτως καμία πιθανότητα”.

Πότε θα αποκτήσει πιθανότητες η επιστροφή Μαγκλίτσα, όταν σπάσει το συμβόλαιο του που είναι μεν πολύ ψηλό, αλλά δεν περνά καλά στην Κίνα, όταν αποσπάσει την υπόσχεση από τη διοίκηση του Απόλλωνα ότι θα παίρνει περισσότερα από όσα έπαιρνε και τελευταίο όταν ο Νίκος Κίρζης κάνει την υπέρβαση με ένα συμβόλαιο των 300 χιλιάδων και άνω.

Αυτά ειπώθηκαν στην πρώτη επαφή και επικοινωνία του ποδοσφαιριστή με ιθύνοντες των “γαλάζιων”, κάτι που δεν διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy