Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφορικά με τα πρόσφατα επεισόδια βίας στην πόλη

Ο Δήμος Λεμεσού καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τόσο την χθεσινή συμπλοκή των ομάδων μεταναστών στον Μώλο Λεμεσού, όσο και τον σημερινό βανδαλισμό του Τεμένους Τζεντίντ.

Αρχές και πολίτες θα σταθούν αντιμέτωποι σε συμπεριφορές βίας που δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη, σύγχρονη πολιτεία και απειλούν την κοινωνική συνοχή. Δεν είναι ανεχτές ούτε συμπεριφορές που επιδεικνύουν παντελή ασέβεια προς το νόμο και την τάξη, ούτε συμπεριφορές που προάγουν τον ρατσισμό και τη ξενοφοβία.

Πεπεισμένος ότι οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σύντομη διαλεύκανση των υποθέσεων και τιμωρία των παραβατών, ο Δήμος Λεμεσού θα συνεχίσει να εργάζεται για τη διατήρηση της αρμονικής συμβίωσης μεταξύ όλων των διαφορετικών εθνικών και θρησκευτικών ομάδων που διαμένουν στην πόλη μας, αλλά και τη διαφύλαξη των συνθηκών ασφάλειας για όλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy