Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στον Μώλο Λεμεσού

Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Λεμεσό. Συγκεκριμένα, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, στην περιοχή του Μώλου, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ατόμων ασιατικής καταγωγής για άγνωστους μέχρι στιγμής.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα τουλάχιστον τραυματισμό, ενδεχομένως από αιχμηρό αντικείμενο ή σιδερένιο αντικείμενο. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε ένα αυτοκίνητο. Η συμπλοκή έχει λήξει και ασφαλείς πληροφορίες του «SigmaLive» αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Νεότερες πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε από μαχαίρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία Λεμεσού, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί δυο ύποπτα πρόσωπα.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δυο ομάδων ατόμων ασιατικής καταγωγής και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου με μαχαίρι. Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, έχουν γίνει δυο συλλήψεις και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες.
Όπως καταγράφηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σκηνικό σημειώθηκε μπροστά σε έντρομα παιδιά, αφού η Κυριακή είναι μια μέρα όπου συχνάζουν οικογένειες Κυπρίων και ξένων στην περιοχή.
Τις τελευταίες μέρες, οι πληροφορίες για οχλαγωγία και φασαρία στην περιοχή του Μώλου είχαν πολλαπλασιαστεί.
Την ίδια ώρα, σήμερα το απόγευμα, όλα τα βλέματα ήταν στραμμένα στο διπλό φονικό στην παλιά Λευκωσία, με θύματα δύο αλλοδαπούς, την ίδια στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη «αντιρατσιστική πορεία» κατά του Υπουργείου Εσωτερικών και της κράτησης μεταναστών σε Κέντρα Φιλοξενίας, όπως το «Πουρνάρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy