Πανηγύρισαν μπροστά στους «χάρτινους» φιλάθλους

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε 4-1 της Ουνιόν Βερολίνου και οι παίκτες των Πουλαριών πανηγύρισαν την σημαντική αυτή νίκη μπροστά στις φωτογραφίες των φιλάθλων τους στις άδειες κερκίδες του Borrusia-Park.
H Γκλάντμπαχ σκαρφάλωσε στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League χάρη στην νίκη της με 4-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Ωστόσο, ο κορονοϊός έχει ως αποτέλεσμα τα άδεια γήπεδα στην Bundesliga και οι παίκτες των Πουλαριών δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία μαζί με τους φίλους τους.
Ωστόσο, βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο, προκειμένου να δείξουν ότι νιώθουν την παρουσία τους. Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ βρέθηκαν μπροστά από τις κερκίδες του Borrusia-Park, όπου είναι τοποθετημένες εικόνες φιλάθλων της ομάδας, και άρχισαν τα “όλε – όλε”. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο υπήρχε πανό που ανέγραφε “το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους δεν είναι τίποτα”.
Η ευχάριστη ατμόσφαιρα στην Γκλάντμπαχ είναι διάχυτη, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που ο Μάρκους Τουράμ αποφάσισε να γιορτάσει την πρώτη συμμετοχή του 22χρονου Ντουκουρέ στην Bundesliga. Συγκεκριμένα πήρε την φανέλα του, την κρέμασε στο σημαιάκι του κόρνερ και την επιδείκνυε. Στην συνέχεια παρέα με τον Πλεά φωτογραφήθηκαν με την φανέλα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy