Συμφωνία για περικοπές μισθών

Η διοίκηση της ΠΑΕ και οι παίκτες συμφώνησαν για τις αναγκαίες περικοπές λόγω της πανδημίας.

Γρήγορα και «αναίμακτα» ήρθαν σε συμφωνία η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους παίκτες για τις περικοπές που είναι αναπόφευκτες σε όλες τις ομάδες λόγω της πανδημίας.

Το deal είναι σχεδόν το μισό από ό,τι είχε προταθεί κεντρικά από την Super League στον ΠΣΑΠ, καθώς η μείωση αφορά ουσιαστικά στον ενάμιση μήνα καραντίνας. Συγκεκριμένα, το «ψαλίδι» θα φτάσει στο 12% των ετησίων συμβολαίων των παικτών (η Λίγκα είχε προτείνει το 25%), ενώ εξαιρούνται τα μέλη του τεχνικού τιμ και όσοι έχουν συμβόλαιο κάτω από 100.000 ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, ενδέχεται να μην υπάρξουν καν περικοπές στα συμβόλαια, καθώς αν η ΑΕΚ καταφέρει έναν από τους τρεις στόχους που έχουν οριστεί (κατάκτηση Κυπέλλου, δεύτερη θέση στα playoffs ή είσοδος στους ομίλους Champions ή Europa League), τότε θα τους καταβληθεί ένα ακόμη μέρος της μείωσης, ενώ αν πετύχουν δύο στόχους θα χάσουν ακόμη λιγότερα χρήματα. Φυσικά τα προκαθορισμένα πριμ και τα μπόνους είναι σε ισχύ και θα πληρωθούν κανονικά σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy