Δέκα κρούσματα κορονοϊού στην Championship

Η αγγλική Football League ανακοίνωσε 10 θετικά κρούσματα κορονοϊού από οκτώ διαφορετικές ομάδες της Championship.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Μετά τον τελευταίο κύκλο των τεστ για COVID-19 η Λίγκα μπορεί να επιβεβαιώσει πως 1058 παίκτες και μέλη τεχνικών επιτελείων από 24 ομάδες της Championship από 28 έως 29 Μαΐου εξετάστηκαν. Βρέθηκαν 10 θετικά κρούσματα από 8 ομάδες.

Οι παίκτες αυτοί ή τα στελέχη θα προχωρήσουν σε αυτοαπομόνωση σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Λίγκας και μόνο όσοι έχουν βρεθεί αρνητικοί θα μπουν στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους. Προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμός για τεστ στην League One όμως στην League Two έχουν βρεθεί επτά κρούσματα από τρεις ομάδες.

Αποκαλύφθηκε ότι ένα μέλος του προσωπικού της Κάρντιφ Σίτι ήταν ένας από τους δέκα που βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 στην Championship. Τα νέα έρχονται μετά την επιβεβαίωση πως υπήρξαν μηδενικά θετικά κρούσματα στην Premier League.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ημερομηνία επανεκκίνησης για την Championship και η τελική απόφαση πρόκειται να ληφθεί στις 8 Ιουνίου, όταν θα συναντηθούν οι ομάδες του πρωταθλήματος και αυτές από League One και League Two.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy