Αντετοκούνμπο για δολοφονία Φλόιντ: «Αρκετά, ήρθε ο καιρός για αλλαγή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε θέση για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη και τόνισε πως ο κόμπος έφτασε στο… χτένι και είναι καιρός για αλλαγή, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Σάλο έχει προκαλέσει η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη.

Ο κόσμος στις ΗΠΑ έχει βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί και να φωνάξει ενάντια στον ρατσισμό, σε μια κίνηση που συμμετέχουν και ΝBAers όπως ο Τζέιλεν Μπράουν και ο  πρώην NBAer και φίλος του Φλόιντ, Στίβεν Τζάκσον.

Θέση για το φρικτό έγκλημα πήρε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω twitter και έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού, τονίζοντας πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ήρθε ο καιρός για αλλαγή.

«Δεν ξέρω τι λέξεις να χρησιμοποιήσω για να πω πως αισθάνομαι, αλλά σίγουρα ένα πράγμα ξέρω. Αρκετά! Ήρθε ο καιρός για αλλαγή», έγραψε ο σταρ των Μπακς.

Giannis Antetokounmpo

@Giannis_An34

I really don’t know how to put into words exactly how I feel, but one thing I know for sure is that enough is enough! It’s time for change!

1.825 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy