Τα δεδομένα με τους τρεις που επέστρεψαν από δανεισμό

Από τους έξι δανεικούς που είχε ο Απόλλωνας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μόνο οι τρεις θα επαναξεταστούν από τον Σωφρόνη Αυγουστή στο κατά πόσο θα παραμείνουν στην ομάδα. Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδης και Μήτας ήδη με επίσημη χθεσινή(30/5) ανακοίνωση των “γαλάζιων” αποτελούν παρελθόν, ενώ οι άλλοι τρεις Ντανίλο Σπόλιαριτς, Νικόλας Ματθαίου και ΜΙχάλης Παπαστυλιανού θα βρίσκονται στο Κολόσσι με την έναρξη της προετοιμασίας και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το προπονητικό επιτελείο.

Και οι τρεις είχαν γεμάτες χρονιές με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και πολύ πιθανόν να παλέψουν για μια θέση στο ρόστερ. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα Παπαστυλιανού σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Άρη που έπαιζε ως δανεικός τον ζήτησε ξανά, αυτή τη φορά από την προετοιμασία κάτι που αρνήθηκε ο Απόλλωνας. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς το πιο πιθανόν θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Σακέττι, ενώ για τον Ματθαίου ίσως πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία για να δείξει αν  μπορεί να αντεπεξέλθει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy