Το μυαλό του Λάρσον είναι μόνο στο Κύπελλο και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο Ντάνιελ Λάρσον, μεταγραφικός στόχος του Απόλλωνα σύμφωνα με τις πληροφορίες παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις συνθήκες επανέναρξης του Πρωταθλήματος και στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της ΠΑΕ Άρης και αρχικά αναφέρθηκε στην επανέναρξη των αγώνων. «Είναι μια διαφορετική και δύσκολη κατάσταση στην οποία θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους, αυτή είναι μια διαφορετική εμπειρία στην οποία επίσης θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Συνολικά, θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονική αγωνιστική κατάσταση. Στους τελευταίους δυόμιση μήνες κάναμε μια μίνι προετοιμασία δίχως φιλικά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη και θα βρίσκουμε ρυθμό μέσα από τους αγώνες».

Ερωτηθείς για τον στόχο του Άρη στα Playoffs, απάντησε ότι… «θέλουμε να κερδίσουμε γι’ αρχή τον ΟΦΗ, γενικώς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτή τη στιγμή νιώθω ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο», είπε και αναφέρθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας. «Είναι στο μυαλό μας, μακάρι να είχαμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, σε πρώτη φάση όμως κοιτάμε τα Playoffs».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy