Το μήνυμα του Κλοπ στους φιλάθλους

H Premier League ετοιμάζεται να αρχίσει με τους διοργανωτές να ψάχνουν να βρουν ποια ημερομηνία και πως θα επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να μην μαζευτούν οι φίλαθλοι έξω από τα γήπεδα, γι αυτό και εξετάζεται να γίνουν ορισμένοι αγώνες σε ουδέτερη έδρα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μένα αυτή η στιγμή όταν θα έρθει ακόμα και αν είναι σε ένα άδειο γήπεδο, με την σκέψεις και τις προσευχές όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγαπάνε την ομάδα, θα είναι πάλι μία εκπληκτική ημέρα στην ζωή μου. Πότε θα είναι δεν ξέρω, ελπίζω να είναι στο Άνφιλντ αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Ακούω συζητήσεις για ουδέτερα γήπεδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε την λύση και εδώ στο Λίβερπουλ. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο και τώρα θέλω να είναι οι καλύτεροι… μένουμε σπίτια φίλαθλοι στον κόσμο» είπε ο έμπειρος τεχνικός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy