Μίλησε για όλα ο Θεόδωρος Αντωνίου

Ο Αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα του αφορούν την ομάδας της Λεμεσού.

«Αρχικά, όντως μας λείπει το ποδόσφαιρο. Είναι η δουλειά μας, είναι αυτό που εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε και νομίζω ότι λείπει και από τον κόσμο. Οπότε, μας πληγώνει που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να προχωρήσουμε στην ΑΕΛ, προγραμματιζόμαστε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι πολύ σημαντικό να δούμε πότε θα ξεκινήσει», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για το τι γίνεται με τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Θα ανακοινωθεί όταν τελειώσει και τυπικά αυτό το θέμα. Έχουν συμφωνήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή και έχουν γίνει και οι σχετικές δηλώσεις από τον πρόεδρο. Είναι τυπικό το όλο θέμα».

Για το πλάνο προγραμματισμού στην ΑΕΛ: «Το πλάνο, δεν είναι να έχουμε πάρα πολλές αλλαγές. Θα γίνει η προσπάθεια να κρατήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από αυτούς που είχαμε και φέτος. Ήταν μία ομάδα φέτος που έχει πολύ καλούς παίκτες, νεαρούς, ποιοτικούς, έμπειρους, για αυτό θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 3-4 βασικές κινήσεις και νομίζω θα είμαστε μία χαρά».

Για τη συμφωνία με τους παίκτες στο θέμα της μισθοδοσίας: «Ναι, εδώ και αρκετές ημέρες έχει υπάρξει αυτή η συμφωνία. Μόνος ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει συμφωνήσει. Ήταν η απόφασή του. Αναμένεται να αποχωρήσει».

Για την πρόταση για μείωση στα υφιστάμενα συμβόλαια: «Έχουμε προχωρήσει και συζητήσαμε με αρκετούς παίκτες. Συζητήσαμε γενικά το μέλλον της συνεργασίας μας. Ναι μεν υπάρχουν προτάσεις για μειώσεις, όμως ταυτόχρονα βλέπουμε και το μέλλον. Εννοώ, ότι γίνονται προτάσεις για τη διάρκεια των συμβολαίων. Αυτοί που έχουν συμβόλαιο και πιστεύουμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν, γίνονται προτάσεις για μείωση, συζητάμε μαζί τους και για επέκταση της συνεργασίας μας. Υπάρχουν και κάποια παιδιά, ποιο νεαροί, όπου ο πρόεδρος έχει πάρει την απόφαση και έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση που αφορούν καλύτερα χρήματα. Αυτοί που προσφέρουν πρέπει να αμείβονται».

Για τη δυναμική της ΑΕΛ: «Αν παν τα πράγματα όπως τα σκεφτόμαστε και κρατήσουμε αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, είμαι βέβαιος για την δυναμική που θα έχουμε. Είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν για τίτλους και να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Δεν θα κάνουμε πολλές προσθήκες. Θα γίνουν 3-4 κινήσεις, ποιοτικές, ουσίας, που θα μπορούν να δώσουν άμεσα πράγματα στην ομάδα. Πάρα πολλές φορές κυνηγήσαμε και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό η ομάδα να είναι δυνατή».

Για την ανανέωση με τον Αντάμοβιτς, την συμφωνία με Αβραάμ και αν θα συνεχίσει ο Βοζίνια: «Να μιλήσω γενικά. Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές μας αντιλαμβάνονται το πλάνο που υπάρχει. Μία κουβέντα που είχαμε με τον Μεντόγεβιτς εδώ και μερικές ημέρες, πως ασφαλώς και κοιτάζει το συμβόλαιό του αλλά είναι μεγάλο θέμα και για αυτόν, αν θα κρατηθεί και να μπορεί να κυνηγά τους τίτλους με την ΑΕΛ. Είμαι ικανοποιημένος με το ρυθμό που κυλά το πράγμα».

Για τη συμφωνία με Παπαφώτη και την πρόταση στον Κίκο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για πολλούς ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν καν προταθεί στην ΑΕΛ. Δεν εννοώ αυτούς τους δύο. Με το που θα υπάρξει συμφωνία της ΑΕΛ με κάποιο ποδοσφαιριστή θα το ανακοινώσουμε. Όσο αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές που είπατε, είναι δύο καλοί παίκτες. Αυτό που θα πω είναι ότι θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι».

Για την προετοιμασία: «Θα είναι δύσκολο να πάμε στο εξωτερικό. Μιλάμε και με τις υπόλοιπες ομάδες για να δούμε πως σκέφτονται αυτό το θέμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουμε στην Κύπρο και θα είμαστε στα ορεινά θέρετρα».

Για το αν ενδιαφέρει ο Μαλεκκίδης του Άρη: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Είπα και πριν ότι κάποια ονόματα δεν έχουν προταθεί καν και τα δημοσιεύματα γράφουν ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy