Freiburg vs Leverkusen

Freiburg

Τυχερή στάθηκε με το ισόπαλο 3-3 η Φράιμπουργκ στη Φρανκφούρτη. Από το… μηδέν με τη Βέρντερ, σκόραρε τρία γκολ στην έδρα της Άιντραχτ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα και να είχε γνωρίσει την ήττα, διότι ο αντίπαλος ολοκλήρωσε το ματς με 35 (!) τελικές. Αν δεν κερδίσει και την Μπάγερ, για πρώτη φορά εφέτος θα τρέξει αρνητικό σερί 4 αγωνιστικών. Διατηρεί, πάντως, καλή πρόσφατη παράδοση με τη Λεβερκούζεν. Ο κόουτς Κρίστιαν Στράιχ ζήτησε την ίδια αποφασιστικότητα στα γκολ, όπως και στη Φρανκφούρτη.

Leverkusen

Πρώτη ήττα μετά από 12 επίσημα ματς άνευ αποτυχίας για τη Λεβερκούζεν. Οι στημένες φάσεις την πρόδωσαν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, με συνέπεια να γνωρίσει τη βαριά ήττα με σκορ 4-1. Τυχερή που καμία άλλη ομάδα του Top 5 (πέραν της Μπάγερν) δεν πήρε τρίποντο και έτσι μπορεί με νίκη απόψε να περάσει στην 3η θέση.Μένει στην 3η θέση του β’ γύρου και είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες. Η άμυνα είχε δέσει, αλλά «χάλασε» η συνταγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Εκτός έδρας έχει βρει επίσης τη φόρμα της και το θετικό στοιχείο είναι ότι σκοράρει με άνεση. Στα 7 τελευταία μακριά από το Λεβερκούζεν, βρίσκει δίχτυα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy