“Χάθηκαν 3 εκατομμύρια από επενδυτή…”

Ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λύσανδρου μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 για την στάση που ενδεχομένως να τηρήσει τις επόμενες μέρες με αφορμή την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος που είχε ως αποτέλεσμα να στερηθεί του δικαιώματος να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και την ίδια ώρα υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ήδη προχωρήσει ειδικά με την νομική πτυχή και σε είμαστε επικοινωνία για καποια θέματα που αφορούν την διακοπή κι εάν και εφόσον χρειαστεί θα προχωρήσουμε στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο). Πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με την ΚΟΠ, οι πληροφορίες καταδεικνύουν ότι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί πιστεύω ότι ήταν εν’ άγνοια της Ομοσπονδίας και κάποιες αποφάσεις δεν έπρεπε να ληφθούν.
Είμαστε το μοναδικό σωματείο που έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά. Επενδύσαμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι αν συνεχίζαμε θα είχαμε ανέβει κατηγορία. Χάσαμε και με τον επενδυτή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ γιατί μείναμε στην Β’ κατηγορία, μετά την απόφαση αυτή. Έχουμε ζητήσει να δουν πολύ διαφορετικά την περίπτωση. Είμαστε σε αναμονή δεν είμαστε υπερβολικοί, αυτό που θέλουμε να καταλάβουν είναι ότι κρίνεται το μέλλον του σωματείου. Είναι δύσκολο να ξεκινήσουμε ξανά από την Β’ κατηγορία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy