Προς 13 Αυγούστου το Γουλβς – Ολυμπιακός

Μετά την οριστικοποίηση ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα επανεκκινήσει στις 17 Ιουνίου, η πιθανότερη ημερομηνία της ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός είναι η 13η Αυγούστου.
Με δεδομένο ότι το αγγλικό πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου μπορεί να γίνει και μια σοβαρή προσέγγιση για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο Europa League.
Όπως γράφει το «ΦΩΣ», η πρόθεση της UEFA είναι σε όσα πρωταθλήματα τελειώσουν αργά, όπως το αγγλικό, είναι να δώσει ένα περιθώριο 10 ημερών στις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για να προετοιμαστούν καλύτερα.
Άρα το πιθανότερο είναι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς να γίνει στις 13 Αυγούστου. Το μόνο που εκκρεμεί είναι να γίνει γνωστό σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Αν δηλαδή γίνει στο «Μολινό» ή αν θα πραγματοποιηθεί εκτός Αγγλίας. Θα εξαρτηθεί από την πορεία του κορωνοϊού στη Μ. Βρετανία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy