Η Λίβερπουλ αποσύρθηκε για Βέρνερ, δεν πληρώνει την ρήτρα!

«Πόκερ» της Λίβερπουλ για την μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ, με τους Κόκκινους να αποσύρονται από την διεκδίκηση του, επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν την ρήτρα, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μεταγραφικό σίριαλ «Τίμο Βέρνερ – Λίβερπουλ» αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια. Το τελευταίο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», θέλει τους Κόκκινους να αποσύρονται από την διεκδίκηση του επιθετικού της Λειψίας, επειδή δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης (27/5), η γερμανική «Bild» υποστήριζε ότι η Λίβερπουλ δεν θέλει να καλύψει την ρήτρα και, λίγες ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Με δεδομένη, όμως, την επιθυμία του Γερμανού προπονητή να συνεργαστεί με τον Βέρνερ, αλλά και τα «θέλω» του επιθετικού, θεωρείται δεδομένο ότι η Λίβερπουλ θα επανέλθει. Αρκεί, βεβαίως, να δεχθεί η Λειψία να διαπραγματευτεί με ένα χαμηλότερο ποσό.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy