Η κυβέρνηση έδωσε το «ΟΚ», 6-7 Ιουνίου η επανεκκίνηση!

Η κυβέρνηση άναψε και επίσημα το «πράσινο φως» και πλέον η Super League ετοιμάζεται για επανεκκίνηση.

Έτσι, λοιπόν, στις 6-7 Ιουνίου θα έχουμε ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Η κλήρωση για τα πλέι άουτ θα γίνει σήμερα(28/5), ενώ θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για τα πλέι οφ.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα γίνει η κλήρωση των πλέι άουτ, αλλά και ο ορισμός των πρώτων αγωνιστικών τόσο σε πλέι οφ όσο και σε πλέι άουτ. Στο σχετικό δελτίο Τύπου της η Super League ενημερώνει:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28/05/2020 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Κλήρωση αγώνων Play Out. Ορισμός αγώνων Play Off & Play Out.
  2. Διάφορα».

Η Λίγκα είχε αποφασίσει θετικά για την επανέναρξη της Super League, ωστόσο απέμενε το «ΟΚ» από την κυβέρνηση. Κάτι που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο εγκρίθηκε (προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές/διορθώσεις από την κυβέρνηση) και πλέον είναι επίσημο πως θα έχουμε ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα κρίνει φυσικά τον πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα δώσει αγώνες μπαράζ.

300 άτομα σε κάθε γήπεδο στα ματς της Super League

Υπενθυμίζεται ότι μάξιμουμ 300 άτομα πρέπει να έχει κάθε γήπεδο, στα παιχνίδια των πλέι οφ της Super League. Το μεσημέρι της Τετάρτης η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού έστειλε πίσω στη Super League το τελικό και πλήρες υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων για την «επανεκκίνηση» της πρώτης κατηγορίας και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy