F. Dusseldorf vs Schalke

F. Dusseldorf

Χαμένοι βαθμοί για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εντελώς τσάμπα. Προηγείτο 2-0 στην Κολωνία μέχρι το 87’ (!). Απροσεξίες στην άμυνα της στέρησαν το κάτι παραπάνω. Στη θέση που βρίσκεται βέβαια, είναι αδιανόητο να μην μπορεί να καρπωθεί την προσπάθεια που έκανε στο τοπικό ντέρμπι. Ακόμα χειρότερο σενάριο, γιατί γνώριζε ότι από την προηγούμενη ημέρα ότι είχε κερδίσει η Βέρντερ Βρέμης. Την πλησίασε στους 3 βαθμούς. Άγχος υπάρχει πάντα. Αλλά «τρέχει» και ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα, το καλύτερο από το 2018.

Schalke

Πάνω που αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει, έρχεται το ματς με την Άουγκσμπουργκ να μας κάνει πιο σοφούς. Ήττα με σκορ 3-0. Η καλοστημένη άμυνα του αντιπάλου δεν της επέτρεψε το κάτι παραπάνω. Σε κανένα σημείο δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι της. Απλά τραγική. Απ’ όπου και να το πάρεις, δεν βλέπεται. Συμπλήρωσε 9 παιχνίδια χωρίς νίκη. Μόνο στην επανέναρξη του β’ γύρου πήρε νίκη. Φυσικά «τρέμει» στην ιδέα να μη βγει Ευρώπη. Στο επίκεντρο της κριτικής και ο κόουτς Βάγκνερ, με την εξήγησή του, έπειτα από το τέλος του ματς, να μοιάζει με ρίψη «λευκής» πετσέτας.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy