Όποιος δεν δέχεται τις μειώσεις, αποζημιώνεται και φεύγει από τον Απόλλωνα. Η ρήτρα αποζημίωσης

Σκληρός διαπραγματευτής αποδεικνύεται ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης στις κατ ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του τόσο για τη μείωση στο συμβόλαιο της λήξασας σεζόν, όσο και στην αναπροσαρμογή σε όσους διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Όπως μαθαίνουμε όποιος ποδοσφαιριστής δεν δέχεται τις μειώσεις και τις αναπροσαρμογές, αποζημιώνεται και αποχαιρετά τους “γαλάζιους”. Στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών υπάρχει ο όρος της αποζημίωσης που ισούται με δύο μισθούς της επόμενης χρονιάς. Άρα στον κάθε ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο και τις επόμενες χρονιές είτε να δεχθεί τις μειώσεις, είτε να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του συν δύο μισθούς και να αποχωρήσει, σε κάποια συμβόλαια υπάρχει και η ρήτρα αποζημίωσης των 35 χιλιάδων.

Πλέον κάθε ποδοσφαιριστή θα σκεφτεί τι τον συμφέρει και θα πάρει την απόφαση του. Ενσούε και Σακέττι πολύ πιθανόν να αποζημιωθούν και να αποχωρήσουν, ενώ ίσως έχουμε και αποχωρήσεις έκπληξη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy