Παπασταθόπουλος και Νταβίντ Λουίς στην πόρτα εξόδου της Άρσεναλ

Πολύ κοντά στην έξοδο από την Άρσεναλ βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ και μάλιστα ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι αποδείχτηκε πως ήταν μονοετές και οι Κανονιέρηδες δεν προτίθενται να τον ανανεώσουν.

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι αμυντικοί τους οποίους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν ο Μίκελ Αρτέτα στην Άρσεναλ, καθώς και ο Νταβίντ Λουίζ θεωρείται φαβορί για αποχώρηση.

Μετά και το ρεπορτάζ της Athletic που θέλει τον Σωκράτη και άλλους δύο στόπερ στη λίστα των παικτών προς πώληση, το μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού στους Κανονιέρηδες μοιάζει επίσης αβέβαιο, καθώς σε ένα μήνα μένει χωρίς συμβόλαιο!

Όπως αποκάλυψε το «Sky Sports», η συμφωνία μετά τη μεταγραφή του από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2019 για 10 εκατ. ευρώ αφορούσε έναν χρόνο κι όχι δύο όπως είχε αρχικά γραφτεί.

Έτσι, με δεδομένη την απουσία επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές για επέκταση του συμβολαίου, ο 33χρονος δείχνει να διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στον σύλλογο και τα παιχνίδια της επικείμενης επανέναρξης ίσως να αποτελούν τον επίλογό του στο «Έμιρεϊτς».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy