Άιντραχτ – Φράιμπουργκ 3-3: Οι Αετοί γλίτωσαν και έκτο κάζο

Με διπλό comeback, η Άιντραχτ απέφυγε την έκτη διαδοχική ήττα της, με την Φράιμπουργκ να χάνει «χρυσή» ευκαιρία για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ματσάρα με συνεχείς ανατροπές, έξι γκολ, αλλά χωρίς νικήτρια, έστω και αν η Άιντραχτ νιώθει εν μέρει τέτοια, αφού επέστρεψε από την… Κόλαση και γλίτωσε την έκτη διαδοχική ήττα, με αντίπαλο την Φράιμπουργκ (3-3), η οποία με την σειρά της έχασε έδαφος σε σχέση με την πρώτη εξάδα και το εισιτήριο για το Europa League.

Ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Βιντσέντσο Γκρίφο (28′) και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Αντρέ Σίλβα (35′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αετοί είχαν τις ευκαιρίες, αλλά η Φράιμπουργκ αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματική, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), χάρη σε Νιλς Πέτερσεν (67′) και Λούκας Χέλερ (69′).

Μπροστά στο φάσμα της έκτης διαδοχικής ήττα, η Άιντραχτ βρήκε δυνάμεις από εκεί που δεν ήξερε πως είχε και, με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (79′ Καμάντα, 82′ Τσάντλερ), γλίτωσε τα (πολύ) χειρότερα.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Ιλσάνκερ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ (90′ Ντικά) – Τόρο (46′ Κορ), Ρόντε, Τουρέ (81′ Τσάντλερ), Καμάντα, Κόστιτς – Ντοστ (73′ Γκατσίνοβιτς), Σίλβα.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοβ – Σμιντ, Κοχ, Γκούλντε, Γκίντερ – Αμπράσι (87′ Φραντς), Χέφλερ, Σαλάι (59′ Λίνχαρτ), Γκρίφο (81′ Κβον) – Χέλερ, Βάλντσμιντ (59′ Πέτερσεν).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy