“Λανθασμένη η επιλογή του να τοποθετηθεί δημόσια, άλλαξαν τα δεδομένα με τις δηλώσεις που έκανε”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» παραχώρησε δηλώσεις σήμερα(27/5) ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα με τον Ράγιος: «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρούμε εντελώς λανθασμένη την επιλογή του να τοποθετηθεί δημόσια. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την τακτική και θα αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Λήφθηκε υπόψη προσφορά του παίκτη στην ομάδα μας όπως επίσης και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ανόρθωση και του έγινε μια πάρα πολύ καλή προσφορά. Αναμένουμε να δούμε πως θα ολοκληρωθούν οι μεταξύ μας επαφές. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά η επιτροπή προγραμματισμού. Σαφώς και άλλαξαν κάποια δεδομένα οι δηλώσεις που έκανε».

Για το μισθολογικό: «Έχουν μείνει κάποια τυπικά θέματα. Η συμφωνία θα προνοεί μείωση 10%. Θα πάρουν το 50% του ποσού πίσω οι παίκτες εάν φτάσει η Ανόρθωση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ολόκληρο το ποσό εάν μπει η ομάδα στους ομίλους».

Για τις νομικές ενέργειες της Ανόρθωσης: «Στάλθηκε επιστολή από το νομικό μας τμήμα. Ήταν ξεκάθαρο μέσα από την επιστολή μας τι ζητούσαμε. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι αξίζαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy