Πρώτα όσοι έχουν συμβόλαιο, μετά αυτοί που λήγουν και ύστερα μεταγραφές

H συμφωνία ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση που είχε να κάνει με τη μισθολογική κατάσταση  της περιόδου που διεκόπη, ως γνωστόν έκλεισε από την περασμένη Tετάρτη με επίσημη ανακοίνωση. Η κουβέντα σχετικά με τη μισθοδοσία γενικότερα δεν έχει κλείσει οριστικά.

Σύμφωνα και με τις σημερινές(26/5) δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνης Γενεθλίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη διοίκηση να συζητά με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμβόλαια και του χρόνου, στη συνέχεια με αυτούς που ολοκληρώνονται τέλος Μάιου και ακολούθως θα προχωρήσουν στα μεταγραφικά.

Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η διαδικασία των οικονομικών αναπροσαρμογών, τότε οι άνθρωποι της ΑΕΛ θα έχουν μπροστά τους μια εικόνα ως προς το πώς θα διαμορφωθεί το υφιστάμενο ρόστερ για να μπορέσουν να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δυσκολεύει η παραμονή Χουράδο και Αντάμοβιτς. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα Αγκάνοβιτς αλλά και του Φράγκου που μάλλον πάει για ανανέωση και ίσως δοθεί δανεικός.

Υπάρχει επίσης η εκκρεμότητα με τον Μαίντεβατς, αν θα συνεχίσει, είναι δεδομένη η άποψη του Κέρκεζ, ενώ θα έχουμε και την επιστροφή Λεάντρο Σίλβα που ήταν με δανεισμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy