“Απομένουν τα τυπικά για παραμονή Κέρκεζ”

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΛ, καθώς αναμένεται το κεφάλαιο προπονητή να ξεκαθαρίσει σε αυτές τις μέρες και η ομάδα να μπει στο φλέγον κεφάλαιο του προγραμματισμού. Στο πλαίσιο αυτό η επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την «Κίτρινη Γραμμή»: «Δεν περιμέναμε να κρατήσει τόσο καιρό και το προπονητικό μας κέντρο να γίνει κέντρο βοήθειας, δυστυχώς όμως υπάρχει κόσμος που χρειάζεται βοήθεια και γι’ αυτό η ΑΕΛ με τον κ. Βήχα, το ΚΕΠΑΚΥ και αρκετές εταιρείες που είναι κοντά μας συνεχίζουμε. Είναι συγκινητική η προσπάθεια και βλέπεις ανθρώπους έρχονται και βάζουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν άλλους. Εδώ δεν υπάρχουν χρώματα και ομάδες. Βλέπουμε τον συνάνθρωπο μας».

Για τον κοινωνικό ρόλο της ΑΕΛ: «Απ’ τη μέρα ίδρυσης της η ΑΕΛ προνοούσε για τα κοινωνικά θέματα και βοηθούσε όποιο είχε ανάγκη. Χθες ήρθαν απ’ τον Διγενή Ακρίτα για να μας βοηθήσουν. Είναι πολλά τα παραδείγματα και αυτή τη στιγμή αυτό που μας απασχολεί είναι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε».

Για τη διακοπή και το σχεδιασμό της επόμενης μέρας: «Τρέχουμε και το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είχαμε βγάλει ανακοίνωση για την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για το οικονομικό. Υπάρχει σεβασμός και απ’ τις δυο μεριές και γι’ αυτό ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Από αυτή την εβδομάδα γίνονται συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να υπάρξει μια αναπροσαρμογή. Πρώτα θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα πάμε για προσθήκες».

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Όπως είπε και ο πρόεδρος τα έχουν βρει και απομένουν τα τυπικά που θα συζητηθούν σε συνάντηση ώστε να υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου αλλά και της επόμενης σεζόν: «Αυτό που συζητάμε εμείς είναι να κυκλοφορήσουν κάποια εισιτήρια διαρκείας με μειωμένο ποσό που θα λειτουργήσουν ως στήριξη για την ομάδα. Τώρα για την περίπτωση αυτών που είχαν εισιτήρια διαρκείας είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε το θέμα».

Για τον προϋπολογισμό: «Το είχαμε συζητήσει αρκετά τον προηγούμενο καιρό. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι πως τα τελευταία χρόνια ήμασταν στα πλαίσια που έπρεπε και ήταν νοικοκυρεμένη η ομάδα και αυτό θα συνεχιστεί. Δεν θα προκύψει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα και θα δημιουργήσουμε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy