Πρόταση ανανέωσης σε Χούμποτσαν

Την αποκάλυψη ότι η Ομόνοια του κατέθεσε πρόταση για ανανέωση, έκανε ο Τόμας Χούμποτσαν. Ο Σλοβάκος αμυντικός μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, απόλαυσε την παραμονή του στην ομάδα της Λευκωσίας. 

«Πραγματικά απόλαυσα την παραμονή στην Ομόνοια έστω και αν νομίζω πως δεν θα αγωνιζόμουν αρκετά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικά καλό και με δέχθηκαν πολύ καλά. Φυσικά τα αγωνιστικά λεπτά που πήρα δεν ήταν τα αναμενόμενα αλλά μπορεί και να κάνει με το γεγονός πως άργησα να έρθω στην ομάδα. Ήταν δύσκολο να φτάσω τους άλλους και να βρεθώ στην ενδεκάδα. Αν δεν τέλειωνε η χρονιά σίγουρα θα αγωνιζόμουν περισσότερο».

«Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στην Κύπρο μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ο οποίος μου έκανε πρόταση για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας για ακόμη ένα χρόνο. Το σκέφτομαι εγώ και η οικογένεια μου. Περάσαμε καλά στην Κύπρο. Τα παιδιά μας πάνε σχολείο. Είναι σημαντικό πως η ομάδα θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι σημαντικό για εμένα να παίξω σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

«Δεν έχω deadline. Όλα θα εξαρτηθούν από πότε θα αρχίσουμε τους αγώνες. Είναι σίγουρο πως νιώθω αρκετά καλά στην Ομόνοια και πως η ομάδα έχει πιστή για τις ικανότητες μου για την επόμενη χρονιά»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy