Θέμα ωρών η μεταγραφή Βαγιαννίδη στην Ίντερ

Θέμα… ωρών είναι πλέον η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ.  Ο 19χρονος μπακ, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό (και δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε), «ζύγισε» τις προτάσεις που είχε κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (με τελευταία αυτή της Λιόν) κι εντέλει ενημέρωσε τη Δευτέρα (25/05) πως θα αποδεχθεί την προσφορά των «νερατζούρι».

Η οικογένεια του Βαγιαννίδη, στην επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της Ίντερ, ζήτησε να της αποσταλεί με e-mail εντός της Τρίτης (26/05) τα τελικά συμβόλαια, προκειμένου να τα στείλει πίσω υπογεγραμμένα και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Μιλάνου.  Η δε χρονική διάρκεια deal, αναμένεται να «κλειδώσει» τελικά στα 4 χρόνια (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2024), με τον νεαρό μπακ-χαφ να καρπώνεται περίπου 300.000 Ευρώ σε ετήσια βάση, ξέχωρα από τα μπόνους στόχων και συμμετοχών που έχουν προβλεφθεί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα λάβει το ποσό των 400.000 Ευρώ, ως «τροφεία εκπαίδευσης» (δεδομένου ότι ο Βαγιαννίδης ανήκει στην Ακαδημία του «τριφυλλιού» από το 2012), εκ των οποίων το 30% (120.000 Ευρώ) θα πρέπει -βάσει κανονισμών της FIFA- να πιστωθούν στο λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy