Προκήρυξη προσφορών για αναβάθμιση Τσιρείου

Στο δρόμο υλοποίησης του οδεύει το έργο της αναβάθμισης του Τσιρείου Σταδίου στη Λεμεσό, με την προκήρυξη των προσφορών, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣΟ Άκης Λάμπρου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλους τους εμπλεκομένους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του, ο κ.Λάμπρου ευχαριστεί  θερμά και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και εκ μέρους του ΓΣΟ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Γενική Διευθύντρια και τους λειτουργούς του ΚΟΑ.

«Με το ενδιαφέρον τους, την θέληση και την εργασία τους κατόρθωσαν να γίνει πραγματικότητα η έναρξη της εκτέλεσης του σημαντικότατου αυτού έργου το οποίο θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού μας», συμπληρώνει.

Το κόστος του έργου συντήρησης και αναβάθμισης των κερκίδων και του στεγάστρου του Τσιρείου σταδίου ανέρχεται σε €3.304.000.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy