Αρχίζει και η τρίτη κατηγορία στη Γερμανία!

Το Σάββατο (30/5) επαναρχίζει και η τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, ενώ την Παρασκευή (29/5) αρχίζει ξανά και το γυναικείο πρωτάθλημα.

Και επίσημα πλέον, όλη η Γερμανία παίζει μπάλα! Στην τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της τρίτης κατηγορίας, το 94,9% (222) ψήφισε υπέρ της επανέναρξης (δώδεκα κατά, μόλις το 5,13%) και αυτή θα λάβει χώρα το Σάββατο (30/5). με έντεκα αγωνιστικές να υπολείπονται. Αποφασίστηκε επίσης να επαναρχίσει και το γυναικείο πρωτάθλημα, από την Παρασκευή (29/5).

Ακόμα, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας ή οποία θα φροντίσει για την περαιτέρω εξέλιξη της τρίτης κατηγορίας, αλλά και την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού.

Αντίθετα, διακόπηκαν οριστικά η δεύτερη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος, καθώς και τα πρωταθλήματα Νέων, αλλά και το αντίστοιχο Κύπελλο των μικρών ηλικιακά κατηγοριών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy