Αποχωρεί οριστικά ο Παπουλής, ανακοινώθηκε και επίσημα…

Ήταν 4 Μαρτίου όταν σε άρθρο μας αναφέραμε ότι οι πιθανότητες να μείνει στον Απόλλωνα και για τη νέα σεζόν ο Φώτης Παπουλής ήταν μοιρασμένες, δείτε ΕΔΩ. Σήμερα(25/5) σχεδόν τρεις μήνες μετά ο εκπρόσωπος Τύπου των “γαλάζιων” επιβεβαίωσε το άρθρο λέγοντας και επίσημα στον αέρα σε δηλώσεις του ότι ο Ελλαδίτης αποχωρεί από τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95,0., ότι “είναι μια εξέλιξη η οποία δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Είναι προσωπική απόφαση του Παπουλή. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής για μας, έβαλε το λιθαράκι του στην «χρυσή» οκταετία. Τα επιτεύγματα του είναι εκεί. Η φανέλα του με το νούμερο 26 θα είναι στο μουσείο της ομάδας. Ο αποχαιρετισμός θα είναι δύσκολος, όμως έτσι είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου. Μας είπε πως θέλει να αλλάξει παραστάσεις.

Είναι αυτά τα στοιχεία που τον ωθούν να αποχωρήσει. Εδώ και μήνες πήρε αυτή την απόφαση. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά πήρε την απόφαση του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως η πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Δεν μπήκε καν σε οικονομική διαπραγμάτευση και θεωρεί πως θέλει να φύγει από τον Απόλλωνα με το κεφάλι ψηλά. Είναι συνδεδεμένος με όλους ο Φώτης και σύντομα θα λάβει τις τιμές που του αρμόζουν”.

Υ.Γ: Κάποιοι τότε όταν το γράψαμε προσπάθησαν να μας επηρεάσουν και να μας πείσουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα… Εμείς απλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια για όλους, όλες τις ομάδες και για όλα!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy