Φινάλε και ευχαριστίες για τρεις δανεικούς και Μακρή

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε το ΑΠΟΕΛ. Οι τρεις ήταν δανεικοί (Άλεφ, Πάβλοβιτς και Μάτιτς), ενώ έληξε το συμβόλαιο και του Μακρή. Για τον Άλεφ, υπάρχει η διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας, όμως θα πρέπει να προκύψει ξεκαθάρισμα με την Μπράγκα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Alef Dos Santos, Andrija Pavlović και Uroš Matić για τη μέχρι στιγμής μεταξύ μας συνεργασία.
Παρά το ότι η αγωνιστική περίοδος τερματίστηκε και έτσι δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουμε μέσα στο γήπεδο την ποδοσφαιρική χρονιά και οι τρεις, στις συζητήσεις που ακολούθησαν επέδειξαν πλήρη κατανόηση και καλή διάθεση σε ό,τι τους ζητήθηκε από πλευράς της διοίκησης.
Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Ανδρέα Μακρή μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συνεργασίας, με τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy