Εταιρία εσωρούχων θέλει για μοντέλο της τη νοσηλεύτρια με τη διάφανη στολή

Πριν από λίγες μέρες έγιναν viral οι φωτογραφίες μιας νοσηλεύτριας η οποία φορούσε διάφανη στολή κατά την διάρκεια της φροντίδας ασθενών με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η Nadia που εργάζεται σε νοσοκομείο της Τούλα έμπαινε στους θαλάμους φορώντας την συγκεκριμένη στολή και από κάτω μόνο τα εσώρουχά της.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι θα λάβουν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της για παραβίαση των κανόνων, χωρίς να διευκρινίσουν ποια θα είναι η τιμωρία.

«Τώρα βρίσκεται σε μεγάλο άγχος», είπε μια συνάδελφος της στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, «είναι σε κατάσταση σοκ και φοβάται ότι θα χάσει την δουλειά της».

Ωστόσο η 23χρονη Ρωσίδα όπως φαίνεται βρήκε αρκετούς υποστηρικτές αφού συνάδελφοί της αλλά και γιατροί ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν ελλείψεις ασφαλών ρούχων για χρήση κάτω από την προστατευτική στολή.

Παράλληλα ξεκίνησε και μια εκστρατεία εναντίον των ασθενών που τραβούσαν φωτογραφίες του προσωπικού σε θαλάμους.

Μάλιστα στο πλευρό της τάχθηκε και πολύς κόσμος, ενώ η επικεφαλής της εταιρίας εσωρούχων “Miss X” Anastasia Yakusheva είπε: «Θέλουμε η νοσηλεύτρια να γίνει μοντέλο μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τίποτα, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως είπε στους ανωτέρους της ότι ζεσταινόταν πολύ με τα ρούχα και την στολή και έτσι την έβαλε σκέτη, αφού δεν κατάλαβε πως ήταν τόσο διάφαν;h.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy