Ένσταση της Τουλούζ του Κουλούρη κατά του υποβιβασμού της

Μετά την Αμιάν και η Τουλούζ έκανε ένταση κατά του υποβιβασμού της σε δικαστήριο του Παρισιού – Βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε αμερικανικό επενδυτικό fund.

 

Επί της ουσίας, η ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες για να αποφύγει τον… κανονικό υποβιβασμό, αφού είχε ξεχάσει πότε νίκησε για τελευταία φορά και αγωνιστικά είχε καταρρεύσει.

Παρ’ όλα αυτά, έκανε ένσταση σε δικαστήριο του Παρισιού κατά του υποβιβασμού της στην Ligue 2 γιατί, όπως εξήγησε ο πρόεδρος Ολιβιέ Σαντράν, «απέμεναν άλλοι τριάντα βαθμοί και θέλουμε σεβασμό στην αθλητική ισότητα. Συν τοις άλλοις, θέλαμε με αυτή την κίνηση να δείξουμε την αντίθεση μας στην βιαστική απόφαση του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ».

Η Τουλούζ, πάντως, δεν έχει να σκέφτεται τόσο μια ένσταση που δύσκολα θα προχωρήσει, αλλά την διαδικασία πώλησης της σε αμερικανικό επενδυτικό fund, μέσω της οποίας φιλοδοξεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική για επίπεδο Ligue 1.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy