Επέστρεψε και ψάχνει νέο συμβόλαιο(video)

Στην Κύπρο βρίσκεται αφού επέστρεψε από την Αμερική, ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης.

Ο Μιχαηλίδης τη σεζόν 2018-2019 έκανε ντεμπούτο στην Α΄ κατηγορία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 5 Μαΐου με τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς πέρασε τότε ως αλλαγή στον αγώνα στο Τσίρειο. Την ίδια σεζόν ανακηρύχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, έχοντας 24 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 2067 λεπτά. Αγωνίζεται έχοντας πολύ καλά στοιχεία στη θέση του αριστερού μπακ.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Κωνσταντίνος που γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου το 2000, βρισκόταν στην Αμερική όπου πήγε να σπουδάσει, αφού είχε πάρει υποτροφία. Αγωνιζόταν με την ομάδα του πανεπιστημίου UCLA.

Ο Μιχαηλίδης πλέον βρίσκεται στην Κύπρο και οι πληροφορίες τον θέλουν να μην γυρίζει στην Αμερική, κάτι που αν συμβεί θα τον φέρει σε αναζήτηση ομάδας, με την ΑΕΛ να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ σίγουρα ενδιαφέρον θα δείξουν κι άλλες ομάδες καθώς ο νεαρός ήταν και διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και με πολύ καλές παρουσίες.

Δείτε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Μιχαηλίδη(αριστερό μπακ):

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy