“Είναι στα πόδια μου να προσπαθήσω και θα πάρουν την απόφαση οι άνθρωποι του Απόλλωνα”

Ο Νικόλας Ματθαίου ο οποίος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα στον Άρη, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και επιστρέφει στο Κολόσσι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Πως σε βρίσκουμε; Όλα καλά; «Δόξα των Θεό τελείωσε η καραντίνα και θα έχουμε περισσότερο χρόνο».

Πως βίωσες όλο αυτό το διάστημα; «Ήταν δύσκολο στις αρχές αλλά με υπομονή περνούσε η ώρα και πέρασαν και οι μέρες».

Τι χάσατε σαν ποδοσφαιριστές μέσα σε αυτή την διακοπή; «Χάσαμε στην φυσική κατάσταση που είναι το πιο σημαντικό. Θα χρειαστούμε χρόνο».

Ψυχολογικά πως επηρεαστήκατε; «Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε. Άλλο να είσαι ελεύθερος και άλλο όλη μέρα σπίτι. Πιστεύω ότι τώρα που ανοίγουν όλα σιγά, σιγά θα ανέβει και η ψυχολογία μας».
«Μας αφήνει πίκρα το τέλος. Ήταν μια πανέμορφη σεζόν για εμένα, οι προπονητές και η διοίκηση ήταν δίπλα μας. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που ανέβηκαν στην α΄ κατηγορία».

Ο Άρης ήταν η ομάδα που αντέδρασε: «Ήταν λογικό όπως ήταν τα βαθμολογικά δεδομένα καθώς ήμασταν έναν βαθμό πίσω από τον Ερμή και τρεις από την Καρμιώτισσα».

Ήταν γεμάτη η σεζόν σου στον Άρη: «Ήταν η πρώτη αγωνιστική περίοδος κατά την οποία είχα φουλ σεζόν. Θέλω κάθε χρονιά από δω και πέρα να είναι και καλύτερη».

Θέλεις να συνεχίσεις ανάλογα και στον Απόλλωνα; «Αυτός είναι ο στόχος μου και θα το επιδιώξω στον Απόλλωνα».

Μίλησες καθόλου με τους ανθρώπους του Απόλλωνα; «Μίλησα μετά την διακοπή. Περίμενα την απόφαση για το πρωτάθλημα, τώρα με την διακοπή τελείωσαν όλα και θα περιμένω την έναρξη της προετοιμασίας».
«Είναι στα πόδια μου να προσπαθήσω και θα πάρουν την απόφαση οι άνθρωποι του Απόλλωνα».

Δέχθηκες πρόταση από κάποια άλλη ομάδα ή από την Ελλάδα; Πέρασε και από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ωραία η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να γυρίσω ξανά στην Ελλάδα, έχω φίλους εκεί, τελείωσα το σχολείο αλλά δεν έχω συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Να μιλήσω και με τον Απόλλωνα και να δούμε αν θα έρθει κάποια πρόταση αλλά πρωταρχικός μου στόχος είναι ο Απόλλωνας».

Για την Εθνική ανδρών, την έχεις σαν στόχο; Πέρασες από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες: «Αυτός είναι ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή, να παίξει στην Εθνική ανδρών της χώρας του και αυτός είναι ο στόχος μου».

Πως είδες φέτος τον Απόλλωνα; «Δεν άρχισε καλά αλλά στην συνέχεια έκανε απίστευτη πορεία. Ήταν και άτυχος σε κάποια παιχνίδια αλλά αν άρχιζε το πρωτάθλημα θα το διεκδικούσε μέχρι τέλους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy