“Όνειρο η Ιταλία…”(Ηχητικό)

Μόλις πρόσφατα η Κατερίνα Ζακχαίου έγινε η πρώτη Κύπρια αθλήτρια πετόσφαιρας που θα αγωνιστεί σε ένα απ’ τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα πετόσφαιρας στον κόσμο και συγκεκριμένα στην Ιταλία και την ομάδα της Κούνεο. Στο πλαίσιο αυτό, η Κατερίνα Ζακχαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το βήμα της Ιταλίας: «Γενικά ήταν ένα όνειρο το οποίο είχα όταν έφυγα απ’ την Κύπρο. Πήγα στην Ελλάδα και ήταν πολύ καλά και ήρθε τώρα το επόμενο βήμα στην Ιταλία και είμαι πολύ χαρούμενη».

Για το πως κατέληξε στην πετόσφαιρα: «Όλα ξεκίνησαν σε μια παραλία όταν με είχε δει να παίζω ο Ηλίας Μιχαηλίδης. Με ρώτησε πόσο χρονών ήμουν και όταν του είπα 12 μου είπε πως ξεκινώ απευθείας στην ακαδημία. Την επόμενη μέρα ήρθαν στο σπίτι μου και μου έφεραν ρούχα και υλικά και ξεκίνησα»

Τι θέση θα αγωνίζεσαι στην Ιταλία: «Κεντρικός θα αγωνίζομαι στην Ιταλία»

Για την περιπέτεια στον Ολυμπιακό Πειραιώς: «Είναι ανάμεικτα τα αισθήματα. Κέρδισα πολλά στον Ολυμπιακό και στο μέλλον θα ήθελα να επιστρέψω».

Για το γεγονός πως πηγαίνει μαζί με μια Ελληνίδα αθλήτρια: «Η Όλγα είχε αγωνιστεί σε Γαλλία και Πολωνία και νομίζω θα με βοηθήσει αρκετά να προσαρμοστώ».

Για το πότε αναμένεται να ξεκινήσει η σεζόν στην Ιταλία: «Τέλη του Ιούλη θα πάω στην Ιταλία, θα κάνουμε προετοιμασία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της Κούνεο: «Είναι μια νέα ομάδα για την πρώτη κατηγορία γυναικών. Αν καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα θα είναι μια τεράστια επιτυχία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy