Αυτός είναι ο νικητής του MasterChefGR! “Το spoiler της χρονιάς”

Τον νικητή του φετινού MasterChef αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια μάλιστα έκανε λόγο για το «spoiler της χρονιάς».

Σύμφωνα λοιπόν με τη Φαίη Σκορδά, νικητής του φετινού MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Μέχρι στιγμής έχουν γυριστεί δύο δοκιμασίες. Και στις δύο, νικητής ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος έφτασε στον τελικό μαζί με τον κολλητό του, Σταυρή Γεωργίου.

Στη πρώτη δοκιμασία οι φιναλίστ κλήθηκαν να φτιάξουν το αγαπημένο τους πιάτο, ενώ στη δεύτερη ένα πιάτο αντιγραφής.

Εκκρεμεί ωστόσο η τρίτη και τελευταία δοκιμασία.

Θυμίζουμε πως, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον νικητή του MasterChef αναμένεται να γίνει ζωντανά.

Η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής: “Στον 1ο ημιτελικό φτιάχνουν το αγαπημένο τους πιάτο και νικητής είναι ο Σταύρος. Η δεύτερη δοκιμασία είναι μενού αντιγραφής και νικητής είναι και πάλι ο Σταύρος. Άρα, έχουμε δύο ημιτελικούς και στους δύο είναι νικητής ο Σταύρος. Μένει η τελευταία δοκιμασία του τελικού. Ό,τι και να συμβεί, όμως, από τη στιγμή που έχει κερδίσει ο Σταύρος τις δύο δοκιμασίες, φαντάζομαι ότι αυτός θα είναι ο νικητής. Οι παίκτες δεν ξέρουν ποιος κέρδισε, το μαθαίνουν, μάλλον, τώρα”.

Αν απομένει μόνο μία δοκιμασία και αν βαθμολογικά δεν μετράει περισσότερο, τότε μάλλον η Φαίη μόλις αποκάλυψε τον νικητή του MasterChef 4…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy