“Ευχαριστώ τον Απόλλωνα που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι προπονητής στις ακαδημίες του”

Ο Μαλτέζος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόσο της Ομόνοιας, όσο και του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι, επιβεβαίωσε σήμερα(20/5) την ιστοσελίδα μας, δείτε ΕΔΩ, με τον καλύτερο τρόπο, αφού αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται ως προπονητή στην καριέρα του, στην Ακαδημία του Απόλλωνα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Presing» αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών: «Ήμουν προετοιμασμένος για αυτή τη στιγμή. Νομίζω έδωσα ότι μπορούσα να δώσω σαν ποδοσφαιριστής. Προετοιμαζόμουν επίσης για να γίνω προπονητής».

Για τις κορυφαίες χρονιές στην καριέρα του: «Έκανα μια καλή χρονιά στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος. Η πιο πετυχημένη μου σεζόν ήταν το 2013-14 στην Ομόνοια. Επιτυχημένη ήταν και η πρώτη μου σεζόν στον Απόλλωνα. »

Για το πέρασμα που είχε από το πρωτάθλημα της Ινδίας: «Είχε πολύ καλές εμπειρίες, όχι μόνο σαν παίκτης αλλά και σαν άνθρωπος. »

Αν είναι οπαδός της Ομόνοιας ή του Απόλλωνα: «Οι εμπειρίες που έχω από τον Απόλλωνα και την Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλές. Είχα πολύ καλή σχέση και με τους Ομονοιάτες και με τους οπαδούς του Απόλλωνα. Ο σεβασμός ήταν αμοιβαίος. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις δυο ομάδες».

Για τους τίτλους που κατέκτησε: «Είναι μια από τις απογοητεύσεις μου το ότι δεν κατέκτησα πολλά τρόπαια σαν παίκτης όμως ευελπιστώ να κατακτήσω περισσότερα σαν προπονητής».

Για το πόστο που θα αναλάβει στις ακαδημίες του Απόλλωνα: «Υπάρχει μια προφορική συμφωνία. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι προπονητής στις ακαδημίες».

Για το ποιος προπονητής είχε την περισσότερη επιρροή πάνω του: «Υπάρχουν πολλοί προπονητές που είχαν επιρροή πάνω μου. Μου αρέσουν περισσότερο οι προπονητές που ξεκίνησαν από χαμηλά και ανέβαιναν βήμα-βήμα όπως ο Μουρίνιο».

Για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες των κυπριακών ομάδων: «Καταφέραμε και παίξαμε στους ομίλους με τον Απόλλωνα. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο. Δεν ξέρω αν πέτυχε κάποια άλλη ομάδα με τόσο μικρό μπάτζετ να πάει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνη τη χρονιά έβλεπα τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Νούνο Ασίς: «Ήταν ένας παίκτης με απίστευτη ενέργεια. Οι περισσότεροι έπρεπε να προσαρμοστούν στο δικό του παιχνίδι. Ήταν ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα».

Μέσι ή Ρονάλντο: «Ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μέσι. Είναι δυο διαφορετικοί παίκτες όμως επιλέγω τον Μέσι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy