Στις έξι το πρωί η άρση των μέτρων απαγόρευσης διακίνησης

Το ερώτημα ως προς το πότε αίρονται τα μέτρα απαγόρευσης διακίνησης απάντησε το νέο διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διάταγμα από τις 6:00 π.μ. της 21ης Μαΐου καταργείται το SMS, επιτρέπονται συναθροίσεις σε οικίες μέχρι 10 άτομα, επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση σε πάρκα, πλατείες, μαρίνες, επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής, ενώ επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του το απόγευμα της Τετάρτης (20/5) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σε ερώτηση εάν θα καταργηθούν από τις 00:01 τα μεσάνυχτα της 21ης Μαΐου τα sms και το απαγορευτικό στην μετακίνηση απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι κατά την άποψή του η ημερομηνία άρσης των περιοριστικών μέτρων είναι η 21η, άρα μετά τα μεσάνυχτα θα τεθούν σε εφαρμογή όσα συμφωνήθηκαν.

Ωστόσο, το διάταγμα ξεκαθαρίζει ότι η ώρα εφαρμογής του είναι στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (21/5).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy