Τέλος απο την ΑΕΚ ο Τέτε!

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Αlberto Sansinena Chamorro (Tete). O βραχύσωμος Ισπανός αριστεροπόδαρος άσος κλείνει με αυτό τον τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας.

Μια παρουσία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015, με τον συνολικό απολογισμό του Tete σε αυτή την πενταετία να καταγράφει 124 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 15 στο Κύπελλο και 34 στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου και αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών της ομάδας μας. Επίσης 11 συνολικά γκολ και πολλές ευχάριστες στιγμές που «σημάδεψαν» την παρουσία του στην ομάδα μας.

H οικογένεια της ΑΕΚ εκτιμάει απεριόριστα και σέβεται αυτούς που πρόσφεραν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη παρουσία των προηγούμενων ετών. Ο Tete ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για να μπορέσει η ομάδα μας να κατακτήσει ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ-Καπ, να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ευχαριστούμε για όλα Tete…

*H oμάδα μας επιφυλάσσεται σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να βραβεύσει τον ποδοσφαιριστή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy