Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παύλος Σάββα και Μάκης Σωκράτους μίλησαν στην κάμερα της ΑΕΛ(video)

Τρεις μεγάλες μορφές της ΑΕΛ έδωσαν συνέντευξη στο AEL TV OFFICIAL με τους “γαλαζοκιτρίνους” να το ανεβάζουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά:

Παρακολουθήστε αποκλειστικά από το AEL TV OFFICIAL συνεντεύξεις από τρεις μεγάλες μορφές της ομάδας μας!

Οι τεράστιοι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παύλος Σάββα και Μάκης Σωκράτους, οι οποίοι αποτελούν ποδοσφαιριστές «σταθμοί» στην ένδοξη ιστορία της ΑΕΛ, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, θυμούνται και μιλούν προσφέροντας ρίγος και συγκίνηση.

Ο «αίλουρος» Κωνσταντίνου, η «ασφάλεια» Σωκράτους και το «τανκ» Σάββα σημάδεψαν την ιστορία με κατάκτηση πρωταθλήματος, κατακτήσεις κυπέλλων και ασπίδες.

Με γκολάρες που καθόρισαν τίτλους, ηγετικές εμφανίσεις στην άμυνα και αποκρούσεις που έμειναν στην ιστορία.

Οι τρεις ζωντανοί θρύλοι μιλάνε για το τότε και το σήμερα σε ένα συναπάντημα τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Τσίρειο. Αναφέρουν τις εμπειρίες τους, τις σημαντικές στιγμές που έζησαν με την ΑΕΛ, αλλά και το συναίσθημα του να ανήκεις σε μια τόσο μεγάλη οικογένεια.

Μιλούν για την ευαισθησία της ΑΕΛ απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα, αλλά και στην πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, τον οποίο εκθειάζουν για την «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Βοήθειας και Αλληλεγγύης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy