Στο… αέρα και πάλι η Serie A, δεν ξεκινάνε οι προπονήσεις των ομάδων!

Δεν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων της Serie A, κάτι που θα γίνονταν κανονικά στις 18 Μαΐου, Δευτέρα, μετά την στάση της Κυβέρνησης της Ιταλίας να στηρίξει το ιατρικό πρωτόκολλο, το οποίο και έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των ομάδων της Serie A αλλά και της Ένωσης Παικτών.

Το βασικό σημείο έντασης είναι η υποχρεωτική καραντίνα όλης της ομάδας για 14 ημέρες, εφόσον βρεθεί ένα θετικό κρούσμα, κάτι στο οποίο αντιδρούν έντονα οι σύλλογοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

Η Κυβέρνηση όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι και παραμένει άγνωστο το κατά πόσο αυτό θα έχει εφαρμογή στην καθημερινότητα και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της σεζόν. Αλλά οι ομάδες της Serie A φοβούνται ότι ακόμα και να ξεκινήσει η σεζόν στις 13 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανόν να διακοπεί και πάλι αν βρεθούν ένα ή δύο θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών.

Έτσι οι ομάδες αποφάσισαν ότι δεν θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις σε γκρουπ με λίγους παίκτες, μέχρι να λυθεί το θέμα με το ιατρικό πρωτόκολλο. Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport» που αναφέρει ότι… χάος επικρατεί στην Ιταλία.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy