Μιχαηλίδης για ακαδημίες: “Να κάνουμε λίγη υπομονή”

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σχετικά με τις προπονήσεις των ακαδημιών.

Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν στις 9/6 και όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης: «Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μας  και εφόσον συνεχίσουμε την πορεία μας, είμαι σίγουρος πως στις αρχές Ιουνίου τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν, αν δεν έρθει κάποιο χαρμόσυνο νέο νωρίτερα. Συζητάμε και κάνουμε εισηγήσεις. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Αν είμαστε πειθαρχημένοι εν μέσω καύσωνα θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, εξέφρασε την κατανόηση του για την απογοήτευση παιδιών και γονέων και ως Πρόεδρος του Οργανισμού αλλά και ως παππούς παιδιών που προπονούνται σε ακαδημίες. Συνέστησε λίγη ακόμα υπομονή και ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται από τον ίδιο.

«Έχει ζητηθεί η θέση μου, δε θέλω να βγάλω την ουρά μας έξω. Είπαμε τις απόψεις μας. Μου το λένε συνεχώς με την υπεραγορά και το σχολείο. Τη γυμναστική ας περιμένουμε ακόμη λίγο. Δεν είναι ισόβιος αποκλεισμός» είπε ο Αντρέας Μιχαηλίδης.

Όταν του υποδείχθηκε ότι η άθληση και εκγύμναση, διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καλή ψυχολογία των παιδιών, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Αντρέας Μιχαηλίδης εξέφρασε τη θέση ότι τα παιδιά σύντομα θα επιστρέψουν στα γήπεδα για άθληση.

«Εγώ νομίζω σύντομα. Γίνονται κάποιες διεργασίες, μεσολάβησε από αυτή τη απόφαση και η απόφαση και ανακοίνωση της ΚΟΠ που έλεγε μέχρι 4 Σεπτεμβρίου να ανοίξουν οι ακαδημίες. Όλα λαμβάνονται υπόψη. Μιλάτε και σε έναν παππού που έχει τα εγγόνια του σε ακαδημίες και θέλουν να πάνε στο γήπεδο» είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.

«Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ανοίγουν τα πάντα και να είμαι πολύ αρεστός. Δε μπορείτε να φανταστείτε τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που λαμβάνω. Εγώ όμως λέω σε όλους, λίγη υπομονή σε όλα, πάμε πολύ καλά. Πήγαμε καλά επειδή ακούσαμε τους ειδικούς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy