36 καταγγελίες στις παραλίες της Λεμεσού

Σε 4860 ελέγχους παγκύπρια, σε οχήματα και πεζούς, προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία, από τις 6.00πμ μέχρι τις 6.00μμ, προβαίνοντας σε 93 καταγγελίες οχημάτων και πεζών στο πλαίσιο του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, η Αστυνομία προέβη σε 778  ελέγχους υποστατικών όπου σημειώθηκαν τέσσερις καταγγελίες.

Συνολικά, ανά επαρχία, στη Λευκωσία έγιναν 12 καταγγελίες, στη Λεμεσό 46 καταγγελίες μεταξύ των οποίων και 37 προσώπων σε παραλίες, στη Λάρνακα 3 καταγγελίες που όλες αφορούν πρόσωπα σε παραλίες και στην Πάφο 5 καταγγελίες που όλες αφορούν πρόσωπα σε παραλίες. Στην Αμμόχωστο έγιναν 27 καταγγελίες μεταξύ των οποίων και 4 πρόσωπα σε παραλίες.

Στο πλαίσιο των Ελέγχων Υποστατικών, παγκύπρια, έγιναν 778 έλεγχοι και έγινε μια καταγγελία στη Λεμεσό σε εκκλησία και στην Αμμόχωστο τρεις καταγγελίες προσώπων σε μία οικία για συνεστίαση. Το ένα πρόσωπο είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας και τα δύο  πρόσωπα, οι επισκέπτες.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy