Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για την πρωτιά και την Ευρώπη

Η Ομόνοια ενημερώνει:

Μετά την είδηση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάληψη της 1ης θέσης από την ομάδα μας, οι ποδοσφαιριστές μας έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας έδειξε την περηφάνια του για τη φετινή πορεία γράφοντας «Αξίζαμε την πρώτη θέση και την έξοδο στο Champions League.  Eίμαι τόσο προνομιούχος που οδήγησα την ομάδα κάθε εβδομάδα μπροστά στους απίστευτους φιλάθλους μας και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου αλλά και το επιτελείο που δούλεψε τόσο σκληρά για να πετύχουμε στην πρώτη θέση».

Mίκου Φέντορ

Την ανάγκη να συγχαρεί όσος αποτελούν το οικοδόμημα της ομάδας ένιωσε ο Βενεζουελάνος επιθετικός. «Συγχαρητήρια στην οικογένεια και τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» ανέφερε.

Κριστιάν Μανρίκε

Μεγάλη ανάρτηση από τον Ισπανό αριστερό μπακ. «Ευχαριστώ όλους που το έκαναν δυνατό. Υπάρχει πολλή δουλειά και θυσία πίσω από όλα αυτά, κακές και καλές στιγμές που συνέχισα να δουλεύω μέρα με τη μέρα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποστήριξη σε κάθε γήπεδο, για να μας ενθαρρύνουν μέχρι την τελευταία στιγμή κάθε παιχνιδιού και πάνω απ ‘όλα, ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου που είναι πάντα δίπλα μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή, ας πάμε για περισσότερα!» έγραψε.

Γιόρντι Γκόμεθ

«Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ» έγραψε ο Ισπανός μέσος κάτω από το δημιουργικό της ομάδας μας για την 1η θέση.

Φράνσις Ουζόχο

Συστάσεις για τον κοροναϊό και συγχαρητήρια για την πρώτη θέση μοίρασε στην ανάρτησή του ο Νιγηριανός τερματοφύλακας. «Μείνετε ασφαλείς και κρατήστε αποστάσεις. Συγχαρητήρια στην οικογένεια της Ομόνοιας. Το πετύχαμε, σας περιμένει το Champions League. To αξίζαμε».

Νταβίντ Ακιντόλα

Πρωταθλητής νιώθει ο Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός. Πόσταρε φωτογραφία από πανηγυρισμό του με τον Νταρμπισάιαρ στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, γράφοντας «Πρωταθλητές»».

Έρικ Μποτεάκ

«Ιδιαίτερο ποστάρισμα από τον Γάλλο εξτρέμ. Ανέβασε βίντεο φορώντας τη φανέλα της ομάδα μας και με το «We are the champions» να ακούγεται έδειξε τα συναισθήματά του μετά την κατάρριψη της 1ης θέσης».

Μίκαελ Ορτέγα

Ενθουσιασμένος με την προοπτική του Champions League ο Κολομβιανός μέσος, ανέβασε στόρυ με την πιο κάτω φωτογραφία. Συνέχισε λίγο αργότερα ανεβάζοντας ένα ωραίο δημιουργικό γράφοντας «Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, μεγάλη ευλογία από τον Θεό».

Γιάννης Κούσουλος

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής μας ανέβασε το δημιουργικό της ομάδας μας για την 1η θέση και ανέφερε στη λεζάντα «Συγχαρητήρια σε όλους για την εκπληκτική σεζόν! Μαζί θα παλέψουμε για τη νέα πρόκληση».

Χάρης Μαυρίας

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πράσινο λαό που είναι πάντα δίπλα μας και πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα» ανέφερε στη λεζάντας της ανάρτησής του ο Ελλαδίτης μπακ.

Τιάγκο

Την επιθυμία να σήκωνε το τρόπαιο στο γήπεδο εξέφρασε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα μας άξιζε την 1η θέση. «Όταν ήρθα στην Ομόνοια στην αρχή της σεζόν, ήρθα με στόχο να είμαι πρωταθλητής. Έφτασα εδώ αποφασισμένος να σηκώσω το τρόπαιο με φίλους και οπαδούς. Ήξερα ότι είχαμε ποιότητα και ικανότητα να είμαστε πρώτοι. Αλλά δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδιάσαμε λόγω του κοροναϊού. Δυστυχώς δεν θα σηκώσουμε το τρόπαιο, αλλά ευτυχώς του χρόνου θα είμαστε στο Champions League, που ήταν και ο στόχος μας! Το αξίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, το αξίζουν οι οπαδοί και εμείς σαν ομάδα το αξίζουμε! Παλεύουμε μαζί μέχρι το τέλος! Μακάρι να έρθει η επόμενη σεζόν και ο Θεός να συνεχίσει μαζί μας» ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Μίχαελ Λούφτνερ

Ο Τσέχος αμυντικός αρκέστηκε στο να ανεβάσει το δημιουργικό για την 1η θέση.

Άνταμ Λανγκ

«Στην κορυφή της βαθμολογίας! Προχωρώντας στο Champions League!» έγραψε ο Ούγγρος αμυντικός, φανερά ενθουσιασμένος με την προοπτική που ανοίγεται.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Οικογενειακά πανηγύρισε την 1η θέση ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Ο νεαρός μέσος πόζαρε μαζί με τα αδέλφια του φορώντας φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έγραψε «Είναι στο αίμα μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy