“Η Ομόνοια αρνήθηκε τελικό πρωταθλήματος”

Συνέντευξη στη ιστοσελίδα «leadersport.ge» παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος αναφέρθηκε στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. 

«Νομίζω μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Δε ξέρω ακριβώς γιατί σταμάτησε, αλλά ήμασταν 100% έτοιμοι για τους αγώνες. Πιθανότατα να είναι λόγω της οικονομικής κατάστασης, διότι από όσο γνωρίζω πολλοί σύλλογοι είχαν προβλήματα από αυτή την άποψη και γι’ αυτό δεν ήθελαν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Παλεύαμε για το πρωτάθλημα σε κάθε παιχνίδι. Υπήρχαν πολλές χαρές και πολλές άβολες στιγμές, αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τον τίτλο. Είναι λυπηρό που το πρωτάθλημα δεν θα επαναρχίσει. Είμαι βέβαιος ότι εάν συνεχίζαμε θα ήμασταν στην πρώτη θέση. Είναι ατυχές το γεγονός ότι η Ομόνοια βρίσκεται στην κορυφή λόγω διαφορών στα μεταξύ μας ματς. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Ζητήσαμε να παίξουμε αγώνα μπαράζ με την Ομόνοια σε ουδέτερο γήπεδο για να κριθεί ο πρωταθλητής αλλά αρνήθηκαν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy