Συμφωνία Μπαρτσελόνας – Γιουβέντους

Συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, με τους Μπλαουγκράνα να ανταλλάσσουν τον Νέλσον Σεμέντο για τους Πιάνιτς-Ντε Σίλιο και το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Εξοπλίζεται σε κάθε θέση η Μπαρτσελόνα και κρατά γεμάτο κουμπαρά για την επιθετική της ενίσχυση.

Οι ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα φέρεται να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Γιουβέντους για ένα… μπασκετικό deal, αφού στο κόλπο μπαίνουν τρεις παίκτες και χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Μπάρτσα θα δώσει στη Γιουβέντους τον Νέλσον Σεμέντο, με σκοπό να αποκτήσει πακέτο τον διακαή πόθο Μίραλεμ Πιάνιτς και τον Ματία Ντε Σίλιο, ενώ για να καλυφθεί η διαφορά, θα λάβουν και 25 εκατ. ευρώ μπόνους.

Έτσι, αν ολοκληρωθεί το deal, η Μπάρτσα θα έχει προσθέσει έναν αμυντικό στη θέση του Πορτογάλου, ο οποίος δεν έδειχνε ψημένος να παραμείνει, έναν μέσο και σημαντική οικονομική ενίσχυση για να επενδύσει στη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy