Σέρινταν: “Μου έλεγε να πεθάνει η οικογένειά μου”

Απίστευτη καταγγελία από τον Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος υποστήριξε πως ο Γιώργος Κουτρουμπής σε ένα φιλικό της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό, του… ευχήθηκε να πεθάνει η οικογένειά του!

Το καλοκαίρι του 2016, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο. Σε εκείνη την ομάδα της Ομόνοιας, αγωνιζόταν ο επιθετικός, Σίλιαν Σέρινταν, ο οποίος θυμήθηκε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με αφορμή τον Γιώργο Κουτρουμπή! Ο Σέρινταν προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία για όσα του είπε ο τότε κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter τα εξής:

«Αυτή δεν είναι μια ιστορία που έβγαλα από το μυαλό μου. Αυτός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού (σ.σ ο Κουτρουμπής), σε ένα παιχνίδι άρχισε να μου λέει: “ελπίζω να πεθάνει η οικογένεια σου. Η γυναίκα σου, η μητέρα σου, ο πατέρας σου, τα παιδιά σου, ελπίζω να πεθάνουν όλοι”. Το περίεργο είναι ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy