Κόντρα με διαφορετικές προοπτικές

Κάνοντας τη δική της «αντεπίθεση» στο δεύτερο γύρο, η Κολωνία κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά και να έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την παραμονή της στην κατηγορία. Στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει και η πιθανότητα απόκτησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, από τη στιγμή που η απόστασή της από την πρώτη εξάδα είναι μόνο πέντε βαθμοί. Την ίδια ώρα η Μάιντζ παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, όντας στο +4 από την 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δείχνει ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Υπάρχει προτίμηση στον άσο.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy