Καταγγέλλει την αστυνομία ο Τεϊσέιρα

Σε καταγγελία ανάρμοστης-ρατσιστικής συμπεριφοράς αστυνομικών προς φίλο του αλλά και προς τον ίδιο προχώρησε ο Νιλς Τεϊσέιρα. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram ο άσος της ΑΕΛ ισχυρίστηκε επίσης ότι οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τρομάξουν με φυλακή αυτούς που θέλουν να τους βοηθήσουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πορτογάλου (με γερμανικό διαβατήριο) αμυντικού:

«Εμβρόντητος! Θυμωμένος! Λυπημένος!

Στιγμές που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε στην Κύπρο, μία χώρα με πολυπολιτισμικό παρελθόν, που θέλει να καλωσορίσει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Βρήκαμε πολλές ανοιχτές αγκαλιές όταν ήρθαμε και αισθανθήκαμε πολύ ευπρόσδεκτοι, αλλά χθες ένα κακό άτομο, μας έδειξε τη θλιβερή πραγματικότητα και σήμερα δόθηκε συνέχεια, όχι σε μένα προσωπικά, αλλά σε έναν φίλο!

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν «Από πού είσαι;» Το να μιλάς με αυτόν τον τρόπο εναντίον αλλοδαπών, απλώς και μόνο επειδή πιστεύεις ότι είναι εύκολο να τους τρομάξεις και θα πληρώσουν ούτως ή άλλως το πρόστιμο, είναι κατά τη γνώμη μου 100% ρατσισμός!

Ευτυχώς βρήκαμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων πολύ καλούς φίλους και μερικοί από αυτούς είδαν τι συνέβη χθες και σήμερα και θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το περιστατικό, παρότι η αστυνομία προσπάθησε να τους τρομάξει με φυλακή.

Δεν είναι απλά ότι δεν κάναμε κάτι λάθος και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μας επιβληθεί πρόστιμο, αλλά περισσότερο είναι που αισθανόμαστε αυτή τη μεταχείριση!!!

Αυτά τα παιδιά ξέχασαν τι σημαίνει αυτή η στολή και είναι κρίμα που εξαιτίας αυτών, ο γιος μου έπρεπε να δει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που φορούν στολή, ήρωες όπως νόμιζε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy